3000 de euro pentru specialiști IT în taskforce-ul pentru transformarea digitală a României

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării își mărește echipa de specialiști în IT și organizează, pe 5 decembrie 2022, concurs pentru ocuparea a cinci posturi vacante de natură contractuală, în afara organigramei, în cadrul Grupului privind Transformarea Digitală – Task Force. Salariul unui specialist putând ajunge și la 3000 de euro net.

Task Force este o structură de lucru, un grup operativ, pentru implementarea și monitorizarea proiectelor din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), viitorii angajați fiind necesar să dețină competențe digitale avansate şi competențe de management de proiect integrator în domeniul transformării digitale necesare realizării activităților şi proiectelor descrise în cadrul PNRR al României, componenta C7 – Transformare Digitală.

Îmi doresc să avem în echipă oameni foarte buni, cu energie și dorința de a schimba România în bine. Știu că administrația publică nu este cea mai tentantă pentru specialiștii în IT, dar sigur există oameni care vor să se alăture în această mare provocare. Trebuie doar să îi găsim. Vă rog să dați sfoară în țară, să distribuiți anunțul nostru și să căutăm împreună cei mai buni oameni. Bonus: echipa actuală e foarte cool și foarte profi. Haideți în echipă!”, declară ministrul Sebastian Burduja.

Cele 5 posturi scoase la concurs sunt administrator baze de date (2), inginer de sistem în informatică -specialist interoperabilitate (2) și 1 post manager executiv.

Documentele aferente concursului, respectiv anunțul cuprinzând condițiile generale și specifice, calendarul de desfășurare a concursului, bibliografia și tematica sunt publicate la link-ul:

https://www.research.gov.ro/ro/articol/6041/concurs-pentru-ocuparea-a-5-posturi-contractuale-in-cadrul-grupului-operativ-pentru-implementarea-i-monitorizarea-reformelor-i-investi-iilor-privind-transformarea-digitala-task-force

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Premierul Marcel Ciolacu: Magazinele nu vor fi închise în weekend

Premierul Marcel Ciolacu a respins propunerea de închidere a magazinelor în weekend, subliniind că societatea nu susține această măsură. Micii comercianți au cerut Guvernului să...

ANUNȚ

ANIF–Filiala Teritorială Ialomiţa cu sediul în municipiul Slobozia, strada Cuza Vodă, nr.5, judeţul Ialomiţa, organizează licitaţie pentru valorificarea prin vânzare a unui lot format...