Au fost confirmați cu noul coronavirus 32 de muncitori de pe un șantier din sectorul 4

Cei 32 de muncitori de pe şantierul din sectorul 4 al Capitalei, confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, sunt internaţi şi primesc îngrijire medicală la Spitalul Modular din Pipera.

„Cei 32 de muncitori, dintr-un total de 108, sunt internaţi şi primesc îngrijire medicală la Spitalul Modular Covid 19 din Pipera, construit de Primăria Capitalei”, a anunțat Primăria Sectorului 4.

Totodată, alţi 78 de muncitori care lucrau pe acelaşi şantier sunt cazaţi în spaţiile puse la dispoziţie de Primăria Municipiului Bucureşti, urmând să respecte regulile ce se impun, în funcţie de evoluţia viitoare a stării lor de sănătate.

Anterior, administraţia locală a informat că, la solicitarea Direcţiei de Sănătate Publică, pune la dispoziţia oamenilor care lucrau pe respectivul şantier 28 de locuri în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă, situat în str. Tg. Frumos, unde aceştia vor putea locui în următoarea perioadă, beneficiind de toate condiţiile igienico-sanitare necesare pe timpul carantinei instituţionalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole