4 idei creative care te pot ajuta să organizezi o petrecere fabuloasă la piscină

Publicat: 01 aug. 2022, 13:58, de Publyo.ro, în Advertoriale , ? cititori
4 idei creative care te pot ajuta să organizezi o petrecere fabuloasă la piscină

O piscină, soare și voie bună și deja acestea sunt toate ingredientele de care aveți nevoie pentru a vă distra de minune alături de prieteni în zilele toride de vară.

Totuși, există o multitudine de alte elemente care pot face o petrecere să fie cu adevărat fabuloasă și de neuitat, inclusiv mâncare delicioasă, băuturi răcoritoare, decorațiuni grozave și locuri de șezut cât mai confortabile. O petrecere la piscină este o ocazie de a aduce mai multă culoare și chiar o notă de farmec în zilele caniculare de vară. Următoarele sugestii sunt foarte utile chiar dacă nu dețineți o piscină, ci o cadă cu hidromasaj sau doar o curte generoasă în care doriți să vă distrați alături de prieteni și de toți cei dragi.

Iată, așadar, câteva idei care vă pot ajuta să organizați o petrecere minunată:

 

Serviți cocktailuri colorate

Nicio petrecere la piscină nu ar fi completă fără un cocktail adecvat de vară cu care să vă serviți oaspeții la sosire. Un cocktail fructat cu atât este mai recomandat în zilele fierbinți. Încercați să vă pregătiți cât de mult puteți în avans. Tăiați fructele în prealabil, aprovizionați-vă cu gheață și pregătiți vase mari cu cocktailuri pe care le puteți ține la frigider, astfel încât să nu fiți nevoit să fiți barman odată ce petrecerea începe. Dacă aveți o zonă de bar amenajată în grădină, deja sunteți gata de petrecere. În magazinul online Partymag veți găsi toate accesoriile de petrecere de care aveți nevoie pentru a servi cu stil cocktailuri și alte băuturi răcoritoare.

 

Magie la lăsarea serii

Petrecerile la piscină durează adesea până târziu în noapte și chiar până la răsărit, așa că fiți pregătiți pentru lăsarea întunericului amplasând în grădină lumini solare. Puteți opta pentru lumânări cu LED, pentru felinare solare, pentru instalații de exterior și alte tipuri de corpuri de iluminat care se alimentează cu energia solară și care oferă spațiilor exterioare acea notă de magie și de farmec. Pe lângă estetică, luminile exterioare vor garanta și siguranța oaspeților.

Exploatați culorile și imprimeurile

Pernele reprezintă una dintre cele mai bune achiziții pentru amenajarea spațiilor interioare, deoarece împrospătează pe loc aspectul unei piese de mobilier sau al unei camere neutre. Pernele funcționează într-un mod similar și în spațiile exterioare. Majoritatea persoanelor care dețin o piscină în curte, și-au amenajat zona de piscină astfel încât să se potrivească cu restul curții. Tot ce rămâne de făcut este să aruncați pe ici pe colo câteva perne decorative într-o paletă de culori similară culorilor deja existente. Dacă aveți posibilitatea, puteți monta și un baldachin. În ceea ce privește imprimeurile, dungile, bulinele și elementele geometrice sunt ideale pentru a crea o amenajare primitoare, dar și pentru a aduce acea senzație de moliciune care îmblânzește duritatea piscinei.

Amenajați cât mai multe locuri de șezut

Cu ajutorul pernelor decorative, puteți spori confortul oaspeților. Iar dacă nu aveți suficiente locuri de șezut, atunci puteți apela tot la perne, însă optați pentru perne de podea pentru exterior. Deși puteți folosi și perne de podea de interior, cele confecționate pentru utilizarea la exterior sunt mai trainice, fiind realizate din țesături rezistente. Pentru rezistență maximă și un aspect frumos și durabil, achiziționați perne rezistente la apă, la murdărie și la decolorare. Pernele de podea sunt suficient de ușoare pentru ca oaspeții să le deplaseze fără efort, dar sunt și convenabile când vine vorba de depozitarea lor după încheierea petrecerii.

Autor
O singură platformă. Soluția completă pentru strategia ta de conținut online vezi toate articolele