Radisson Blu va fi extins de la 423 la 623 de camere, iar lobby-ul și grădina hotelului vor fi transformate

Publicat: 11 mai 2021, 18:30, de Răzvan Zamfir, în Travel , ? cititori
Radisson Blu va fi extins de la 423 la 623 de camere, iar lobby-ul și grădina hotelului vor fi transformate

Radisson Hotel Group relansează hotelul Radisson Blu București, în urma unei investiții de 24 milioane de euro. De asemenea, numărul de camere al hotelului va crește la 623, iar lobby-ul și grădina va fi trenformate.

Hotelul Radisson Blu București a fost cumpărat în 2017 de Revetas și Cerberus Capital de la israelienii dela Elbit Imaging. Noii proprietari vor dezvălui în iunie 2021 un nou lobby bar și o grădină interioară cu piscină și zonă de luat masa.

Proiectul va continua cu adăugarea a 200 de camere noi, amplasate în clădiri complet renovate. Ca efect, hotelul va ajunge la un total de 623 de camere și apartamente, iar hotelul devine astfel unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Europa Centrală și de Est.

Proiectul de extindere și renovare a Hotelului Radisson Blu București include un aspect modern și elegant, care va satisface cele mai exigente așteptări ale viitorilor călători. Suntem încântați să lansăm acest proiect de extindere si de renovare, care face parte din programul nostru de dezvoltare de 24 milioane de euro și care vizează asigurarea poziției de lider pe piață pentru acest complex”, spune Vlad Dragoescu, Owner Representative

Pandemia a adus industriei de ospitalitate o provocare fără precedent. Strategiile de aplatizare a curbei COVID-19, cum ar fi lockdown comunitar, distanțarea socială, comenzile la domiciliu, restricțiile de deplasare și mobilitate au dus la o scădere dramatică a cererii pentru afacerile din industrie. Hotelul Radisson Blu Bucuresti se va alinia protocoalelor de sănătate și siguranță implementate.