6 tipuri de loto și ce trebuie să știi despre ele

Loto este un joc pe cât de simplu, pe atât de intens. Tot ce trebuie să faci este să alegi niște numere și să speri că norocul este de partea ta. Fiecare extragere este o nouă ocazie să-ți testezi șansele și să speri la un câștig substanțial.

 

Dacă în trecut loteria națională era singura la care puteai să joci, în prezent, poți să accesezi loterii din toată lumea, chiar și din țări îndepărtate ca Singapore și Canada. Unele nu se numesc loto, ci keno, pentru că au elemente care se diferențiază de loteriile clasice. De exemplu, keno are extrageri mai frecvente.

 

1.   Polonia Keno

 

Dacă intri să joci loto online pe Winner.ro, cu siguranță, una dintre primele loterii care îți vor apărea pe ecran va fi Polonia Keno. Acest lucru nu este întâmplător fiindcă mulți români joacă frecvent la Polonia keno. Spre deosebire de alte loterii care au 80 sau 90 numere disponibile pentru extragere, aceasta are doar 70. Câștigătoare sunt 20 dintre ele, pe care poți pune banii individual, în combinații de până la 15 și în sistem de tip 4/7, 5/10, 7/15, ș.a. Marele avantaj al loteriei poloneze este că poți juca des pentru că extragerile au loc la fiecare 5 minute.

 

2.   Grecia Kino

 

Grecia Kino este o altă loterie de succes care are extrageri între orele 9 și 22, la fiecare 5 minute. Astfel, nu trebuie să aștepți până a doua zi sau o săptămână pentru un nou joc. Poți miza pe numere din intervalul 1-80. Câștigătoare sunt 20 dintre ele. În funcție de platforma de gambling aleasă, poți paria pe 1-16 numere. Cota pariului crește dacă alegi mai multe numere pentru că și șansele de câștig se reduc.

 

3.   Polonia Multi

 

Polonia Multi este o altă loterie poloneză care se diferențiază de Polonia Keno prin numărul limitat de extrageri zilnice. Acestea au loc doar de două ori pe zi, la 15 și 22. Loteria are 80 de numere din care se extrag 20 norocoase. Ai la dispoziție 1-15 numere pe care poți miza individual, în sisteme de joc sau diferite combinații.

 

4.   Canada Loto

 

Canada Loto este o loterie de tip 6/49. Poți să mizezi, însă și pe un număr, și pe 15. Există și sisteme care aduc varietate jocului, ca 1/15, 2/15, 3/15, 4/15. Extragerile au loc la fiecare 3 zile, la ora 4.30 dimineața (ora României).

 

5.   Italia Keno

 

Italia Keno se distinge prin numărul mare de opțiuni. Mai exact, ai 90 numere pe care poți să pariezi. Dintre acestea, se extrag 20 câștigătoare. La fel ca alte loterii de succes, și Italia Keno are extrageri din 5 în 5 minute. Poți să mizezi pe 1-15 numere. Cu cât alegi mai multe numere, cu atât cota crește. Este firesc, pentru că îți trebuie mult noroc să ghicești 15 dintre ele, de exemplu. Dacă ți se pare plictisitor să joci simplu, poți să alegi sisteme de joc de tipul 7/10, 8/15, 3/8, etc.

 

6.   Slovacia Keno

 

Dacă vrei un joc loto la care poți paria la orice oră, atunci Slovacia Keno este potrivit pentru tine. Extragerile se realizează la fiecare 5 minute, ceea ce înseamnă 288 de extrageri pe zi. Cu siguranță, prinzi măcar una dintre ele. Joacă, însă responsabil și limitează timpul și banii alocați loteriilor și altor jocuri de noroc. Slovacia Keno îți pune la dispoziție 80 numere pe care poți să pariezi. Câștigătoare sunt 20, dar nu trebuie să le ghicești pe toate pentru că poți miza pe 1-15 dintre ele.

 

Cele șase loterii pe care ți le-am prezentat îți oferă șansa unei distracții rapide. Nu uita, însă că loteria se joacă pe bani, iar șansele de câștig sunt reduse. Fii rațional și nu miza mai mult decât îți permiți!

Mai multe articole...

Cele mai citite articole