80.000 de dolari pe an, să fii degustător de dulciuri

Iubitori de dulciuri și de bomboane, am o veste cel puțin interesantă pentru voi. Dacă, cel mai adesea o auziți pe-aia cu consumul de zahăr dăunează grav sănătății, ei, bine, acum pregătiți-vă să aflați altceva: dacă mănânci dulciuri, acasă, pe canapeaua ta, în fața televizorului tău, și-ți dai cu părerea despre ele, cum sunt, ce le prisosește, ce le mai trebuie, primești peste 80 de mii de dolari pe an!

Nu e bășcălie, parol! Este oferta de muncă a unei companii canadiene, Candy Funhouse, lider în industria produselor de cofetărie. Liderul vrea degustători pentru dulciurile pe care le produce.

Deja, după ce doar a postat oferta pe Linkedin, a primit mii de cereri de angajare. Toată lumea, de la copii de cinci ani, la vârstnici de 80, vrea să fie Chief Candy Officer.

Degustătorul principal are, ca să zic așa, o normă. El trebuie să mănânce pe zi 113 produse și 3500 pe lună. De asemenea, el trebuie să participe sau chiar să conducă ședințele și să vorbească despre dulciuri și bomboane.

De… muncit pe tarlaua cu dulciuri se muncește cam 40 de ore pe săptămână. Minorii au nevoie de acordul scris al părinților ca să se bage în asta. Liderul în dulciuri vrea pentru acest job doar rezidenți în America de Nord. Că trebuie să iubești dulciurile, am spus, deja. Mai încolo, vedeți și voi dacă vă încadrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...