Liberalii care vor semna pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis vor fi excluși din partid

Publicat: 03 nov. 2021, 13:46, de Cezar Amariei, în ESENȚIAL , ? cititori
Liberalii care vor semna pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis vor fi excluși din partid

Liberalii care semnează pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis nu vor mai face parte din partid, susține  secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu.

Nu avem ce să discutăm. Dacă chiar a semnat și din câte am înțeles a semnat va fi exclus din partid. În maximum o săptămână-două. Deci imediat”, spune secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, după ce un deputat PNL a semnat documentul de suspendare din funcție a președintelui Klaus Iohannis.

Întrebat dacă PNL își permite să mai piardă parlamentari, în condițiile în care mai mulți senatori și deputați au părăsit grupul parlamentar, Dan Vîlceanu a răspuns: „Îmi pare rău. În momentul în care ai făcut un asemenea gest nu ești parlamentar liberal. Ești de la AUR. Ai aceeași minte ca Georgică Simion și te duci la Georgică Simion”.

George Simion, copreședinte AUR, a anunțat luni că au început procedurile de suspendare a președintelui României iar documentul ar fi semnat și de parlamentari ai PNL.

Am început colectarea de semnături în rândul parlamentarilor. Ne-au promis mai mulți parlamentari de la mai multe partide că vor semna procedura de suspendare și vom apela la sutele de mii de români care ne contactează și ne roagă să-l dăm jos pe Iohanis, pentru că o vorbă românească ne spune că peștele se împute de la cap”, anunță copreședintele AUR George Simion.