Primarul din Mogoșești-Siret, care a întreținut relații sexuale cu două minore în sediul primăriei, a câștigat alegerile locale

Publicat: 28 sept. 2020, 08:07, de Mădălina Bălăceanu, în ESENȚIAL , ? cititori
Primarul din Mogoșești-Siret, care a întreținut relații sexuale cu două minore în sediul primăriei, a câștigat alegerile locale
damian butnariu

Primarul din Mogoșești-Siret, Damian Butnariu, care a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu două minore chiar în sediul primăriei, a câștigat un nou mandat la alegerile locale 2020, conform Jurnalul Regional.

„Dragi cetățeni, Ziua de 27 septembrie 2020 a fost un examen pentru mine, pe care l-am promovat cu ajutorul dumneavoastră. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o prin votul dumneavoastră și totodată tuturor celor care ați ieșit la vot și ați arătat că vă pasă de viitorul Comunei Mogoșești-Siret. Mi-ați înmânat al cincilea mandat de primar și vă mărturisesc că sunt deosebit de onorat. Votul dumneavoastră oglindește dorința de a continua împreună cu implicare și profesionalism, munca de reconstrucție și modernizare a Comunei Mogoșești-Siret”, a transmis Damian Butnariu pentru Jurnalul Regional.

Butnariu a fost dat afară din PNL după scandalul cu minorele și a candidat ca independent. Acesta a reușit să câștige încă un nou mandat.

La sfârșitul lunii ianuarie, Butnariu a recunoscut public că a plătit pentru a întreține relații sexuale cu două minore suma de 100 de lei.  Una dintre fete fusese răpită de la școală în aceeași zi. Evenimentul s-a petrecut în urmă cu 13 ani, dar totul a ieșit la iveală când dosarul unor proxeneți a ajuns în instanță, la Iași.

Butnariu a recunoscut, într-o declaraţie la DIICOT, că a făcut sex cu două minore, în sediul Primăriei, plătind pentru serviciile sexuale 100 de lei unui proxenet.

Proxenetul plătit de Butnariu a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

„În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toţi cei care tânjesc la funcţia ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche şi incheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor. Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace şi am şi puterea de a recunoaşte in faţa lui Dumnezeu şi a instanţelor de judecată atunci când greşesc”, a explicat Butnariu.