Frumoasa Scarlett Johansson are un proiect secret. Cu cine lucrează

Publicat: 29 nov. 2021, 21:30, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Frumoasa Scarlett Johansson are un proiect secret. Cu cine lucrează

Disputa aprinsă dintre Disney și actrița și producătoarea americană Scarlett Johansson cu privire la câștigurile acesteia din filmul Black Widow (Văduva Neagră) pare să se fi stins cu totul după ce cele două părți au ajuns la o înțelegere amiablă.

Johansson a dat în judecată gigantul american de divertisment după ce acesta a decis să lanseze Black Widow simultan în cinematografe și pe platforma sa de streaming, Disney+. Se pare că Johansson urma să fie plătită în mare parte în funcție de încasările filmului în cinematografe iar o lansare în aceeași zi și pe platformele de streaming duce la scăderea lor. În orice caz toate acestea sunt istorie acum iar Kevin Faige, președintele Marvel Studios (deținut de Disney), a anunțat că Johansson colaborează din nou cu îndrăgita franciză la ceva cu totul nou. „Lucrăm deja cu Scarlett la un alt proiect top-secret al Marvel Studios și nu are legătură cu Black Widow”, a declarat Faige, citat de Empire Online.

Deocamdată nu se știe nimic despre viitorul proiect „top secret” dar un lucru e clar, potrivit sursei: „Nu încerca să o păcălești pe Johansson la bani”.