Adrian Mutu, noul selecționer al naționalei de fotbal a României. Când va debuta pe banca tehnică

Publicat: 08 dec. 2021, 21:46, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Adrian Mutu, noul selecționer al naționalei de fotbal a României. Când va debuta pe banca tehnică

Federația Română de Fotbal i-a găsit înlocuitor lui Mirel Rădoi, după ce contractual cu acesta, scadent la data de 30 noiembrie, nu a mai fost prelungit. După refuzurile lui Dan Petrescu, Gică Hagi și Răzvan Lucescu, următorul antrenor ofertat a fost Adrian Mutu, iar acesta a acceptat oferta potrivit AS.ro.

“Briliantul” va semna contractul în următoarele 10 zile, mai scrie sursa citată.

Aceasta va fi a doua colaborare a lui Mutu cu Federația Română de Fotbal. În perioada ianuarie 2020 – martie 2021 Mutu a fost selecționer al naționalei U21 a României, cu care a participat la Campionatul European de tineret, de unde ‘tricolorii mici’ s-au întors neînvinși după meciurile din grupa în care s-au mai aflat reprezentativele Olandei, Ungariei și Germaniei.

După ce va semna noua înțelegere cu FRF, Adrian Mutu va debuta ca selecționer al echipei de seniori a României abia la sfârșitul lunii martie 2022. Primele partide oficiale sunt programate în luna iunie, în grupele Ligii Națiunilor, care vor fi stabilite în urma unei trageri la sorți care va avea loc la finalul acestui an.