Antonio Banderas: De ce obiect prețios s-a despărțit actorul după divorțul de Melanie Griffith

Publicat: 12 dec. 2021, 08:30, de Magda Marincovici, în LIFESTYLE , ? cititori
Antonio Banderas: De ce obiect prețios s-a despărțit actorul după divorțul de Melanie Griffith
Antonio Banderas

Antonio Banderas a fost o perioadă lungă căsătorit cu Melanie Griffith. Dar, din păcate, relația lor a fost un eșec. După divorț, actorul a consimțit să cedeze o operă de artă realizată de un maestru… Povestea este relatată de revista Closer.

Antonio Banderas s-a confensat revistei Public în legătură cu un subiect în general tabu: banii. Multimilionar datorită succesului ca actor și prezenței în multe filme de referință, spaniolul rămâne o persoană foarte discretă. Într-un interviu, el mărturisește că acest comportament se datorează părinților și anilor grei de la începutul carierei în teatre anonime din Madrid, când avea probleme cu traiul zilnic.

Dar acele vremuri au trecut de mult. Azi, Antonio Banderas are un cont bancar generos. Totuși, așa cum spune chiar el în interviu, nu este dintre cei care își irosesc fără discernământ averea. Iată de ce: ”Nu sunt genul care cheltuie o jumătate de milion de dolari pentru a-mi procura calitatea de membru la un club de golf. Eu am gusturi simple, populare”, spune actorul.  

Antonio Banderas mai dezvăluie cum, după divorț, a trebuit să-i dea fostei soții, Melanie Griffith, una dintre picturile lui semnate de Picasso. Chair dacă spune despre el că este un om simplu, totuși Banderas era în posesia unor picturi semnate de Pablo Picasso…

Nu fără umor, el vorbește despre aceste valoroase opere, dezvăluind că separarea de Melanie Griffith a fost și separarea de unul dintre tablourile lui de valoare. Imaginați-vă că aveam două (tablouri de Picasso)! Dar după divorțul de Melanie, a trebuit să-i las unul. Regret! Ar fi trebuit să negociez pentru alt obiect, mai spune Banderas.