Poate să nu mai „lucreze”: Cât câștigă Mariah Carey cu o singură melodie

Publicat: 16 dec. 2021, 22:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Poate să nu mai „lucreze”: Cât câștigă Mariah Carey cu o singură melodie

Mariah Carey poate să nu mai lucreze și aceasta deoarece vedeta are un hit internațional ce îi aduce câștiguri impresionante în fiecare an. Vorbim despre melodia „All I want for Christmas”, care a fost lansată la începutul lunii noiembrie, acum 27 de ani.

Aceasta a devenit simbolul Crăciunului și nu lipsește din playlisturile posturilor radio. „All I want for Christmas” nu încetează să facă ravagii în rândul amatorilor de muzică. Piesa a stabilit un record pe Spotify. Artista câștigă cel puțin un milion de dolari în perioada sărbătorilor de iarnă. Mariah Carey a relansat videoclipul legendar. Versiunea actuală al acestuia a reușit să adune peste 220.000.000 de vizualizări.

A câștigat două premii Grammy

Vedeta a reușit să-și construiască o carieră de succes. Interpreta a câștigat două premii Grammy în 1990, la două categorii „Cel mai bun tânăr artist” şi „Cea mai bună voce pop feminină”. Experții estimează că vedeta are o avere de 320.000.000. milioane de dolari. Artista în vârstă de 50 de ani a fost implicată. recent, într-un scandal. Mariah Carey fiind chemată în instantă de către sora ei mai mare, Alison, care i-a cerut daune morale în valoare de 1,25 milioane de dolari. Ruda interpretei a susținut că diva i-a provocat intenționat suferință emoțională, odată cu lansarea cărții de memorii, „The Meaning of Mariah Carey” în 2020.