„Degeaba ne străduim să arătăm bine, dacă la etaj s-a luat lumina!“. Loredana Groza, în vizorul fanilor

Publicat: 20 ian. 2022, 20:00, de Puterea.ro, în LIFESTYLE , ? cititori
„Degeaba ne străduim să arătăm bine, dacă la etaj s-a luat lumina!“. Loredana Groza, în vizorul fanilor

Loredana Groza a fost luată la rost de unii dintre internauți din cauza unei descrieri atribuită unei poze. Artista nu s-a lăsat mai prejos și a ținut să dea replica.

Loredana a părut să anunțe, prin intermediul unei fotografii de pe Facebook, titlul noii sale piese: „Lacrimi albe pe retină“. Însă unii internauți s-au grăbit să-i reproșeze că încurcă retina cu corneea! „Aceea e cornee… nu retină. Iar ceea ce ați postat se numește iris… Degeaba ne străduim să arătăm bine, dacă la etaj s-a luat lumina!“, i-a comentat cineva vedetei la postare.

Replica artistei a venit imediat: „E o metaforă doamna Timofte, nu vă panicați”. „Nu mă panichez de felul meu, doamna Groza. Problema e că lacrimile curg pe cornee, cu sau fără metaforă, asta una. Iar a doua, din câte știu eu, lacrimile sunt transparente. Iar dacă sunt albe… probabil sunt altfel de lacrimi…“, i-a răspuns femeia.

În altă ordine de idei, dar tot pe tema „discuțiilor” de vedete cu fani, recent și Diana Munteanu a fost taxată. Fanii au reacționat, de data aceasta pentru silueta ei. Unii i-au reproșat că a devenit mult prea slabă: „Păcat de tine, erai faină!”, i-au scris fanii.