V-ar plăcea să locuiți aici? Disney va construi primul cartier rezidenţial inspirat din filmele sale (VIDEO)

Publicat: 20 feb. 2022, 19:30, de Puterea.ro, în LIFESTYLE , ? cititori
V-ar plăcea să locuiți aici? Disney va construi primul cartier rezidenţial inspirat din filmele sale (VIDEO)

Disney se va aventura pentru prima oară în construcţia de cartiere rezidenţiale inspirate din filmele sale, a informat divizia francizei dedicată gestionării parcurilor tematice, potrivit EFE.

Primul din aceste cartiere se va numi „Cotino” iar lucrările de construcţie vor începe anul acesta în localitatea Rancho Mirage, pe un teren de peste 250 de dehcate în Valea Coachella din California, a informat compania, potrivit Agerpres. Este vorba de un complex de 1.900 de locuinţe ridicate într-un spaţiu dedicat exclusiv personajelor studioului şi al căror preţ nu a fost dezvăluit.

Și un hotel şi un parc în vecinătatea litoralului

„Cotino„, o iniţiativă ce face parte din proiectul „Storyliving by Disney”, va avea un centru comercial, mai multe restaurante, locuri de agrement pentru tineri şi adulţii de peste 55 de ani, precum şi un hotel şi un parc în vecinătatea litoralului.

Disney prevede, de asemenea, să construiască alte cartiere similare „Cotino” în alte locuri din Statele Unite. Complexul din Rancho Village va fi primul cartier rezidenţial ce face parte din „Storyliving by Disney„, construit de companie şi va fi ridicat chiar în oraşul unde însuşi Walt Disney a avut o casă de vacanţă.