„La prima vedere, nu mi-a plăcut de tine”: Zanni, invitat în emisiunea lui Marius Manole

Publicat: 22 feb. 2022, 22:15, de Puterea.ro, în LIFESTYLE , ? cititori
„La prima vedere, nu mi-a plăcut de tine”: Zanni, invitat în emisiunea lui Marius Manole

Noul sezon al emisiunii Întrebarea mesei rotunde, prezentată de actorul Marius Manole, debutează astăzi, exclusiv pe VOYO, cu un invitat special: Zannidache, prezentatorul emisiunii Survivor Extra Show.

Aflat pentru prima dată față în față cu Marius Manole, Zanni recunoaste ca nu avea o părere foarte buna despre actor și a ezitat mult înainte de a accepta să fie invitatul lui: “La prima vedere, nu mi-a plăcut de tine. Acum mi-am schimbat părerea. Așa fac mereu înainte sa cunosc oamenii”. Emisiunea va fi disponibilă azi, de la ora 20:00, pe VOYO.

Cei doi au o discuție extrem de sinceră, fără bariere, în care fostul câștigător Survivor povestește despre copilărie, perioada petrecută la cămin, lecțiile bune și mai puțin bune pe care le-a primit, cum a luptat pentru a nu mai fi agresat, succesul de pe TikTok și cum i s-a schimbat viața. “Cum au luat mâna de pe mine, mi s-a limpezit totul. Am terminat școala, m-am înscris la un curs de frizerie, am început să mă tatuez, m-am băgat într-un cămin de nefamiliști, un beci de 2 pe 2. Știam foarte bine ce vreau să fac”.

Face declarații în premieră despre viața personală și cea profesională

Zanni răspunde deschis întrebărilor lui Marius Manole și face declarații în premieră despre viața personală și cea profesională, despre modul în care a evoluat, perioada în care a făcut balet, cum a reușit să ajungă în punctul în care este acum, cum a depășit depresia avută după Survivor și care îi sunt planurile de viitor.

“Nu plec niciodată în vacanță, pun banii la ciorap. Într-un an-doi mă mut la casa mea, vreau să-mi întemeiez o familie. Când găsesc femeia potrivită, aia e. Vreau să am copii, să-i cresc frumos, să le povestesc de Moș Crăciun”, spune Zannidache.

Referitor la presupusa relație pe care a avut-o cu o fostă concurentă Survivor, acesta declară: “A fost o poveste, du-te-vino, mi-a înșelat așteptările, nu pe mine”. Despre competiție și echipa lui, spune: “Acolo am învățat să înot, am învățat multe. Toți erau dușmanii mei, inclusiv cei din echipa mea. Jador e un băiat super sufletist, mi-a plăcut de el, voiam amândoi să reușim. Dar nu am rămas prieten cu nimeni”.