Vlad Chiricheş crede că România putea să fie în locul Macedoniei de Nord: “O echipă inferioară e proape de Mondial”

Publicat: 26 mart. 2022, 10:08, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Vlad Chiricheş crede că România putea să fie în locul Macedoniei de Nord: “O echipă inferioară e proape de Mondial”

Căpitanul primei reprezentative, Vlad Chiricheş, a declarat vineri seară, după înfrângerea suferită în fața Greciei, scor 0-1, că are senzaţia că o echipă inferioară României, Macedonia de Nord, este mai aproape de turneul final al Cupei Mondiale.

Macedonia de Nord a eliminat în semifinalele barajului Italia și va juca împotriva Portugaliei, în finala barajului.

“Şi eu aseară nu am avut somn gândindu-mă că am fi putut să fim noi în locul Macedoniei. Cred că ne-a lipsit un gram de şansă. Am senzaţia că o echipă inferioară nouă e mai aproape de Mondial”, a spus Chiricheş la Pro X.

El a precizat că pentru naţională meciul cu Grecia şi venirea lui Edward Iordănescu reprezintă un nou început. “E un nou început, anumite idei noi şi jucători noi. Sperăm ca în viitoarele meciuri să vină şi victoriile.

Cred că eu şi Niţă suntem jucători care suntem de mult timp la echipa naţinală, Mister cred că vrea să creeze un ax cu jucători puternici şi cu experienţă. Mister are idei noi, dar trebuie să fim deschişi la tot ceea ce ne prezintă”, a mai spus fundașul.

Naționala de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, pe stadionul Steaua, scor 0-1, de reprezentativa Greciei, într-un amical, primul pentru tricolori cu Edward Iordănescu selecţioner.