„Mă aștept la judecată”: Loredana Groza s-a schimbat iar

Publicat: 02 mai 2022, 08:30, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
„Mă aștept la judecată”: Loredana Groza s-a schimbat iar

Loredana Groza a atras atenția pe rețelele sociale, din nou, cu un nou look . De data aceasta, cântăreața a apărut cu părul lung, într-o nuanță intensă de roz. Vedeta nu a dezvăluit dacă și-a vopsit părul sau poartă o perucă.

Chiar dacă îi se spune des că a exagerat cu „esteticele”, Lori nu recunoaște că ar fi apelat la acestea, dar nici nu se simte deranjată de criticile pe care le primește. „Mă aștept la judecată și scrutinizare, pentru că sunt în lumina reflectoarelor și atunci când ești pe o pagină de social media sau la televizor sau pe stradă tot timpul cineva vă comenta pentru că la asta cu toții ne pricepem.

Nu iau asta în mod negativ și uneori îmi dau seama că oamenii nu înțeleg că poate fi o glumă, că poate fi o ironie, că în spatele unei imagini care poate fi provocatoare de fapt e dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine, să iasă din tricourile oversize și să încerce să fie cât mai frumoase, cât mai sexy, pentru că orice femeie are frumusețea ei”, a spus Loredana într-un interviu.

Secretul frumuseții Loredanei Groza

Solista în vârstă de 51 de ani, se menține într-o formă fizică de invidiat și nu ratează nicio ocazie de a se fotografia în ipostaze provocatoare și în ținute ce-i pun în valoare corpul. Loredana Groza a declarat în repetate rânduri că nu are nicio operație estetică. Ea pune totul pe seama genelor bune și a eforturilor pe care le face pentru a arăta mereu perfect.

„Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a menționat cântăreața, acum ceva timp, în cadrul unui interviu.