Tu ai mânca așa ceva la KFC?

Publicat: 20 iul. 2020, 23:01, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Tu ai mânca așa ceva la KFC?

Cunoscutul lanț de restaurante KFC a luat o anumită decizie, susținând că motivul din spatele ei este creșterea popularității unui stil sănătos de viață și nevoia de a dezvolta produse mai prietenoase cu mediul. Ok, totuși, cât de sănătoase?

Schimbarea radicală la KFC presupune carne creată în laborator cu imprimante 3D din celule de pui și plante. Lanțul global de restaurante fast-food KFC a anunțat duminică că va începe crearea în laborator a unor asemenea meniuri produse cu ajutorul imprimantelor 3D, potrivit The Verge, care citează comunicatul companiei.

Un tip de producție ”etic”

Producția de aripioare va fi realizată în parteneriat cu o companie specializată din Rusia, și va fi realizată cu ajutorul celulelor de pui și de plante, care vor recrea gustul cunoscut al produselor KFC, potrivit global.kfc.com. Primele produse din ceea ce KFC numește ”restaurantul viitorului” vor fi lansate în această toamnă în Moscova. Compania americană mai susține că acest tip de producție este ”etic”, pentru că nu produce suferință animalelor sau păsărilor. Dar oamenilor?