Petrolul – U Craiova 1948 0-1. Oltenii rămân lideri în Liga a 2-a / VIDEO

Publicat: 25 oct. 2020, 17:13, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Petrolul – U Craiova 1948 0-1. Oltenii rămân lideri în Liga a 2-a / VIDEO
Petrolul, învinsă de U Craiova 1948. Foto: Facebook Petrolul

U Craiova 1948 a câștigat derby-ul etapei a 9-a a Ligii a 2-a, cu 1-0, pe terenul echipei Petrolul. Unicul gol al meciului disputat pe arena „Ilie Oană” din Ploiești a fost marcat în minutul 12.

William Baten a înscris cu un șut din afara careului.

Prima ocazie notabilă a ploieștenilor a venit cu șase minute înainte de pauză. Mario Bratu a executat o lovitură liberă, dar mingea a ratat ținta. În minutul 83, Petrolul a primit lovitură de pedeapsă. Balint a simulat un fault în careu comis asupra sa de Paramatti. Reluările tv au demonstrat că jucătorul oaspeților nici măcar nu l-a atins pe Balint. Belek și-a asumat răspunderea transformării de la unsprezece metri, dar a ratat, mingea ducându-se în bară.

Până la final, Petrolul și-a mai creat câteva ocazii, dar scorul a rămas neschimbat, 0-1. U Craiova 1948 rămâne pe prima poziție a ierarhiei. Rezultatele celorlalte meciuri din etapa a 9-a, AICI. Echipa finanțată de Mititelu rămâne pe primul loc în clasamentul Ligii a 2-a, cu 20 de puncte, în timp ce Petrolul e pe 7, cu 13 puncte.

Caseta tehnică

Petrolul Ploiești: Kitanov – Mendoza, Meijers, Huja, Țicu – Ekollo (Val. Balint 62′), Nir Lax – M. Bratu (Mih. Constantinescu 62′), Pol Roige (cpt.), Diarra – Buhăescu (Beleck 74′)
Rezerve: R. Avram – Andr. Răuță, Poelmans, Saim Tudor, Botic, Rz. Matiș
Antrenor: Viorel Moldovan

U Craiova 1948: Rob. Popa – R. Neagu, Paramatti, Diallo, Huyghebaert – Dr. Albu – Vl. Pop, Baeten (Stoenac 68′) – Cl. Bălan, Compagno (Raicea 60′), Rob. Răducanu
Rezerve: Mogoșanu – M. Avram, Blidar, Zimța, Al. Munteanu, Andr. Ciolacu, Miuțescu
Antrenor: Dan Vasilică