Alexandru Chipciu, mesaj dur pentru Dan Petrescu: „Cât a fost el a fost o perioadă neagră pentru mine”

Publicat: 12 iul. 2022, 18:35, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Alexandru Chipciu, mesaj dur pentru Dan Petrescu:

Alexandru Chipciu (33 de ani) s-a transferat de la CFR Cluj, la rivala din oraș, Universitatea Cluj.

Fotbalistul  s-a plans de Dan Petrescu și a avut cuvinte de laudă la adresa lui Edi Iordănescu și Marius Șumudică.

Am zis, cât a fost Dan Petrescu a fost o perioadă neagră pentru mine. Am spus că nu am vrut să mai lucrez cu Dan Petrescu, am avut posibilitatea de a pleca. Într-adevăr, am făcut niţel pe victima, aoleu că nu mă mai vreţi şi pentru mine a fost un lucru foarte bun să apară că Dan Petrescu nu mă mai vrea.

Puteam să profit, să negociez lucrurile cum trebuie. Am avut şi perioade bune. Am luat campionatul cu Edi Iordănescu, am avut 8 victorii din 8 cu Şumudică. Mai departe nu mai vreau să vorbesc, Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, nu vreau să mai intru în detalii, să ia 100 de campionate. Nu e problema mea”, a declarat Alexandru Chipciu în cadrul unei conferințe de presă.

Mijlocașul a vorbit și despre clauza din contract potrivit căreia nu ar avea dreptul să evoluze împotriva fostei sale echipe.

”Da, am acea clauză că dacă voi juca cu CFR, U Cluj va trebui să plătească nişte. În acelaşi timp, am o clauză de confidenţialitate semnată în contractul cu CFR, legat de restanţe. De aceea, nu prea pot să vorbesc foarte mult.

Într-adevăr, ei plătesc o parte din salariu şi e cam ciudată situaţia. Eu mi-aş dori să joc. Asta nu pentru a mă răzbuna, ci pentru că îmi place fotbalul. E o situaţie ciudată, probabil că dacă m-aş duce în instanţă, acea clauză nu ar fi valabilă”, a mai spus Chipciu.