Cum a comentat Ciprian Deac, eliminarea din Liga Campionilor: „Ne-a pedepsit la acea fază şi de acolo s-a terminat”

Publicat: 14 iul. 2022, 11:41, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Cum a comentat Ciprian Deac, eliminarea din Liga Campionilor:

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a declarat că nu se gândea că formaţia ardeleană poate părăsi competiţia din primul tur, dar fotbalul a pedepsit-o.

E o seară foarte neagră, e supărare mare. Nici nu ştiu ce să zic, nu realizez ce mi s-a întâmplat. Ei au avut o ocazie, ne-au dat un gol… bine, trebuia să încheiem noi meciul mai repede. Ştiam că vor ataca în repriza a doua şi vom avea spaţii, dar, din păcate, noi am ‘rănit’ adversarul, nu l-am şi ‘omorât’. Acum la cald se pot spune multe lucruri, e supărare mare, o tristeţe mare, nici nu mă gândeam că putem fi eliminaţi din primul tur. Dar ăsta e fotbalul, plin de suprize. Ne-a pedepsit la acea fază şi de acolo s-a terminat„, a spus el la postul Digisport.

Eliminarea este un duş rece pentru toţi jucătorii din lotul campioanei României, a adăugat Ciprian Deac.

Sunt conştient că era o sursă bună de venit pentru club, ne făcuserăm planul să trecem minimum două tururi în Champions League. Dar în fotbal nu e cum îţi faci planuri şi cum calculezi, totul se întâmplă pe teren. Şi fotbalul îţi mai dă câte o palmă. E începutul sezonului, am jucat trei meciuri oficiale şi e clar că nu am atins un ritm de joc bun. Dar trebuie să ne trezim. Oricum, înfrângerea din seara asta e un duş foarte rece pentru noi, pentru club, pentru toată lumea„, a precizat el.

CFR Cluj a ratat calificarea în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României a fost învinsă de echipa armeană Pyunik Erevan, în primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor, 2-2 (3-4 la 11 m).

CFR Cluj va evolua în turul II din Conference League cu echipa din Andorra, Inter Club d’Escaldes. Turul e pe 21 iulie, la Cluj, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu. La rândul ei, Pyunik Erevan va juca în turul II preliminar cu formația luxemburgheză Dudelange.