Nicușor Dan, al 15-lea primar al Bucureștiului / FOTO

Publicat: 29 oct. 2020, 12:10, de Mădălina Bălăceanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Nicușor Dan, al 15-lea primar al Bucureștiului / FOTO

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, își preia mandatul și își depune jurământul, joi. Ceremonia are loc în curtea Primăriei Capitalei. La eveniment participă și premierul Ludovic Orban.

Mandatul lui Nicușor Dan a fost validat de Curtea de Apel București luni, la o lună de la alegerile locale. Judecătorii au respins ca fiind tardive cele 52 de apeluri depuse de reprezentanții PSD prin care era contestată validarea mandatului său.

Pe pagina sa de Facebook, Nicușor Dan a postat programul pentru ziua de joi și vineri.

„Am promis transparență în activitatea Primăriei Capitalei, iar acest lucru trebuie să se întâmple încă din prima zi. Iată programul meu de lucru pentru joi și vineri, după depunerea jurământului și preluarea oficială a funcției.

Nu doar transparența este importantă, ci și dialogul. Voi fi un primar deschis la propunerile voastre și voi ține cont de sugestiile care pot îmbunătăți relația dintre Primărie și cetățean”, a scris acesta pe Facebook.

https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/posts/3436204596457129

De asemenea, primarul ales a spus că miza pentru următoarele săptămâni este ca toți bucureștenii să aibă apă caldă și căldură.

„Toată lumea va avea căldură și apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii pe care, promisiunea este ca în modul cel mai transparent, o să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil.

Asta este miza pentru aceste următoare săptămâni, bineînțeles, începând din primăvară, când vremea o va permite. Între timp, o să luăm bani europeni și o să începem să facem treabă serioasă de înlocuire a rețelei.

Specialiștii știu deja care sunt locurile în care trebuie să intervenim cel mai repede și îmbunătățirile, în 2 ani, or să fie sensibile”, a declarat Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, conform Digi24.