Câte etape de suspendare a primit Marius Croitoru, după ce a fost eliminat la meciul cu Farul

Publicat: 21 iul. 2022, 12:31, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Câte etape de suspendare a primit Marius Croitoru, după ce a fost eliminat la meciul cu Farul

Antrenorul echipei FC U Craiova 1948, Marius Croitoru, a primit o suspendare de două etape și a fost amendat cu 320 de lei, miercuri, de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, în urma eliminării sale la meciul din prima etapă a Superligii.

Croitoru a primit al doilea cartonaş galben în minutul 45 al partidei dintre Farul Constanţa şi FC U Craiova încheiată cu victoria dobrogenilor, scor 2-1. Ambele avertismente au fost acordate pentru proteste.

Tot două meciuri suspendare a primit şi mijlocaşul Alexandru Mateiu, de la Universitatea Craiova. Acesta a fost eliminat direct în meciul cu Sepsi, scor 2-2, disputant sâmbătă în Bănie. Mateiu a primit și o amendă de 3.000 de lei.

Fotbaliştii Tiberiu Căpuşă (Chindia) şi Mateus Barbosa Santos (FC Botoşani) au primit suspendări de un joc şi amenzi de 740 de lei fiecare, după ce au fost eliminaţi în partida dintre FC Botoşani şi Chindia Târgovişte (3-2).

Clubul CFR Cluj a fost amendat cu 3.000 de lei, pentru faptul că nu a pus în executare o hotărâre a Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor într-o speţă cu UTA Arad.