Rușii zic că imaginea lui Zelenski e putredă și acum se folosește de nevastă

Publicat: 29 iul. 2022, 06:01, de Nina Marcu, în Internațional , ? cititori
Rușii zic că imaginea lui Zelenski e putredă și acum se folosește de nevastă
Olena Zelenska

Reportajul din Vogue, unde Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelenski a pozat cu câteva ținute ale unor designeri ucraineni, a stârnit, cum era de așteptat, controverse. Și-ncă la nivel internațional.

Unii au zis că e bine că apare astfel, ca să transmită un mesaj pozitiv, dar cei mai mulți au sărit la beregata primei doamne a Ucrainei: că nu se cade, că e război, că lumea moare, că sunt lipsuri, că puțin îi pasă, atât ei, cât și lui Zelenski de popor. Sigur, am spicuit din comentarii cu cenzura de rigoare.

Chestia a picat ca o pleașcă bună și pentru guvernul rus. Acesta, prin purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe, Maria Zajarova, afirmă că  imaginea președintelui Ucrainei, Volodimir Zelensky, este „putredă” și o bagă la înaintare pe nevastă.

Purtătoarea de cuvânt este critică și cu mass-media occidentală care promovează o imagine neadecvată a Olenei Zelenska.

„O vizită în Statele Unite, coperți de reviste, ședințe foto într-un buncăr. Presa occidentală o promovează pe soția lui Zelensky. Președintele Ucrainei dă acum interviuri cu soția sa ca protagonistă. Căci Zelensky este obosit și perimat. Resursa lui Zelensky este complet epuizată, imaginea lui este total putredă, așa că nu mai este de servit fără condimente. Acum felul politic din meniu este Zelensky sub Olena” – a afirmat Zajarova. O fi așa, n-o fi…