Naomi Campbell, mama la 51 de ani, vorbește despre fiica sa

Publicat: 30 iul. 2022, 10:40, de Magda Marincovici, în ESENȚIAL , ? cititori
Naomi Campbell, mama la 51 de ani, vorbește despre fiica sa

Supermodel în anii 1990, Naomi Campbell a devenit mamă a unei fetițe la 51 de ani, împreună cu care apare pe coperta revistei Vogue.

Naomi Cambell este foarte discretă în privința vieții sale private, deși face parte dintr-o serie de manechine celebre: Cindy Crawford, Claudia Schiffer sau Linda Evagelista.

Cu siguranță motivul este maternitatea surpriză a lui Naomi Campbell, care a dat naștere unui copil pentru prima dată în urmă cu un an.

Fiica mea a venit într-un momentul potrivit

Manechinul britanic în vârstă de 51 de ani s-a confesat în Madame Figaro privitor la experiența maternității, explicând că ”a fost o alegere foarte personală”. ”Sunt convinsă că o femeie știe dacă și când este pregătită pentru a avea un copil”.

Maternitatea este pentru Naomi Campbell o etapă foarte importantă pentru ea, care, în prezent  – așa cum spune chiar ea – se simte ”împlinită”. Ea precizează că ”fiica mea a sosit la momentul potrivit. Acest sentiment nu are legătură cu vârsta: este legat de experiență, instinct, disponibilitate. Am știut întotdeauna că într-o zi voi fi mamă, dar nu mi-am imaginat cât de mult mă va umple de bucurie un bebeluș”.

Chiar dacă se zvonește că Naomi Campbell s-a folosit de o mamă surogat, ceea ce simte pentru copilul ei nu o face mai puțin o mamă adevărată.

Fiica mea are un an, dar deja este o mică persoană, deja văd cum se formează caracterul ei: este foarte hotărâtă, foarte veselă, dinamică, deja merge și chiar cu o viteză surprinzătoare.

Naomi Campbell spune că este împreună cu fiica ei în toate călătoriile, experiențele din diferitelor locuri contribuind la formarea copiilor . Așa am crescut, spune ea.

Crescută de bunică și o mătușă, cărora le-a încredințat-o mama ei, o jamaicană dansatoare, Naomi Campbell, model rebel, renumită pentru temperamentul ei, este acum vizibil liniștită și doritoare să fie o prezență de referință pentru fetița ei.