Fiică bănuită că și-a ucis mama cu care nu se înțelegea

Publicat: 02 aug. 2022, 11:14, de Nina Marcu, în ACTUALITATE , ? cititori
Fiică bănuită că și-a ucis mama cu care nu se înțelegea
deces-covid-19

O femeie în vârstă de 63 de ani, Sonia Diolaiti, a fost găsită moartă în apartamentul ei de pe via Ortigara din Ferrara, Italia. Conform primelor investigații, aceasta ar fi băut o ceașcă de ceai în care era otravă.

Urmează să se efectueze autopsia care să clarifice cauzele morții, dar anchetatorii au început să strângă dovezi cum că persoana care se face vinovată de otrăvire este chiar fiica Soniei Diolaiti, Sara Corcione, în vârstă de 38 de ani.

Aceasta se află acum în închisoarea din Bologna, fiind acuzată de omor voluntar, dar acuzația poate să devină omor cu premeditare. Căci, cum ziceam, dacă la început a fost o simplă supoziție, în urma investigațiilor reiese clar că fiica a vrut să-și omoare mama.

Cele două au avut mereu o relație proastă, lucru declarat de fiică și susținut de vecini, căci mama și fata ei locuiau în același imobil, prima la etajul I, cea de-a doua la IV. Ba, mai mult, Corcione a afirmat la interogatoriu că s-a simțit toată viața persecutată de mama ei.

Se certau tot timpul, mama nu era niciodată mulțumită de fiică, o marginaliza și o acuza de câte-n lună și-n stele. Aversiunea dintre ele era de notorietate. Vecinii au fost cei care au intrat la păreri, când au văzut că Sonia Diolaiti nu mai apare pe nicăieri și au alertat poliția. Sara Corcione este absolventă de Științe ale Educației și în prezent șomeră.

Ea, din cauza neînțelegerilor cu mama, a avut nevoie de psiholog. Dar asta anii trecuți, acum ea nemaifiind în evidențele vreunui astfel de terapeut. În timp ce cadavrul mamei a fost transferat la Institutul de Medicină Legală din Ferrara, unde va fi efectuată autopsia, fiica este în închisoare.