Cadavrul carbonizat al unei femei, descoperit abandonat pe câmp

Publicat: 31 oct. 2020, 13:12, de Cezar Amariei, în ACTUALITATE , ? cititori
Cadavrul carbonizat al unei femei, descoperit abandonat pe câmp
politia română

Cadavrul ars al unei femei a fost descoperit abandonat, într-un șanț de la marginea unui câmp din județul Giurgiu. Conform primelor cercetări, aceasta prezintă arsuri pe 90% din suprafața corpului. Deocamdată nu se cunoaște identitatea victimei.

Conform datelor prezentate de Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 4 Ghimpați au fost sesizați sâmbătă seara, la ora 22.30, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor este un incendiu. În urma intervenției, a fost observat cadavrul unei persoane.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a identificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Din dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, o echipă de specialiști din cadrul I.G.P.R.  (Direcția de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică) a fost în județul Giurgiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei.

Vom reveni cu amănunte.