Lucruri urâte: Mare scandal între fratele Mădălinei Manole și Maria Dragomiroiu (VIDEO)

Publicat: 07 sept. 2022, 22:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Lucruri urâte: Mare scandal între fratele Mădălinei Manole și Maria Dragomiroiu (VIDEO)

Marian Manole, fratele solistei Mădălina Manole, a reacționat după ce Maria Dragomiroiu a făcut o serie de dezvăluiri în emisiunea „40 de întrebări” prezentată de Denise Rifai.

Maria Dragomiroiu a fost prietena cea mai bună a Mădălinei Manole. Recent, a vorbit în cadrul unei emisiuni despre moartea regretatei artiste, menționând că „fata cu părul de foc” a fost o fire depresivă. De asemenea, artista a învinuit familia cântăreței, pentru că nu a observat problemele ei emoționale și nu i-a sărit la timp în ajutor.

Artista a făcut mărturisiri emoționante în emisiunea lui Denise Rifai. Pentru Maria Dragomiroiu, Mădălina Manole a fost mai mult decât o colegă de scenă.

„Îmi pare rău că a plecat așa. A fost sora mea mai mică, ne-am spus și bune, și rele. Am învățat una de la alta, Mădălina a însemnat mult. A acceptat și sfaturile mele. Ea a fost o fire depresivă. Era exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin. Ea simțea că ceva…

Ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem, că s-ar putea să moară tânără. Nimeni n-a fost lângă ea. Mama era departe, se recăsătorise, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze”, a declarat Maria Dragomiroiu.

Marian Manole a pus-o la zid pe Dragomiroiu

După ce a văzut declarațiile interpretei, Marian Manole a rămas supărat și i-a transmis un mesaj dur. Mărturiile au fost făcute la 12 ani de la moartea surorii sale, ceea ce l-a înfuriat.

„Înțeleg că niciodată nu s-a implicat ca să spună contrariul, pentru că ar fi fost dată în judecată! Dar să vină acum, după 12 ani, și să spună public, într-o emisiune, ce a spus e dezamăgitor pentru familia mea!

Să spun să-i fie rușine? Nu! Am respectat-o și pe ea, și pe soțul ei, pentru că i-am cunoscut personal cu ani în urmă, când trăia sora mea, dar nu așa o respectă pe «sora»ei! Mi se face greață când mă uit la emisiune!”, a declarat Marian Manole, în exclusivitate, pentru Click!.

Cea mai bună prietenă a Mădălinei Manole a spus despre ea lucruri urâte! Distinsa artistă trebuia să tacă! Cea mai bună prietenă o scoate sinucigașă acum, după 12 ani!

Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur! E o vorbă… Erau împreună în turnee în țară și în afară de mulți ani! Nu avea voie să spună lucrurile astea despre Mădălina, dacă chiar a prețuit-o!”, a conchis Marian Manole