Sex oral cu Kennedy într-un film nou (VIDEO)

Publicat: 03 oct. 2022, 22:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Sex oral cu Kennedy într-un film nou (VIDEO)

Cel mai recent exemplu de divertisment necrofil, scrie New York Times despre cel mai nou film despre viața divei Marilyn Monroe, difuzat de Netflix.

Producția Netflix „Blonda/Blonde“, regizată de Andrew Dominik, cu Ana de Armas în rolul lui Marilyn Monroe, a fost unul dintre cele mai vizionate filme de pe platformă chiar din ziua lansării, dar a atras și numeroase critici.

Prezentată în premieră la Festivalul de Film de la Veneția, în septembrie, pelicula a fost ovaționată timp de 14 minute, dar criticii și telespectatorii au descris-o „sexistă“, „crudă“ și „unul dintre cele mai detestabile filme“ făcute vreodată.

Ținând cont de toate ororile pe care le-a îndurat Marilyn Monroe în cei 36 de ani de viață, este o ușurare că nu a trebuit să sufere și din cauza vulgarităților din «Blonda», cel mai recent exemplu de divertisment necrofil, care o exploatează pe actriță“, a scris criticul de film Manohla Dargis în The New York Times.

Sex oral cu Kennedy: Scene greu de privit

În timp ce interpretarea Anei de Armas a fost lăudată, filmul în sine a stârnit indignare pentru modul în care este prezentată Marilyn Monroe.

Acest nou portret al divei hollywoodiene exploatează vechile șabloane – copilăria traumatizantă, mama abuzivă, viața la orfelinat, relațiile de iubire ratate, problemele psihice, abuzul de medicamente – făcând din Marilyn o eternă victimă, când actrița a fost mult mai mult decât atât. „Orice altceva lipsește din acest film, inclusiv personalitatea, talentul și inteligența ei“, mai notează criticul de film.