Britney Spears, dezvăluiri șocante

Publicat: 08 oct. 2022, 12:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Britney Spears, dezvăluiri șocante

Britney Spears face dezvăluiri șocante. Eliberată din tutela părinților, și-a revenit pe rețelele de socializare și profită din plin de asta. Vedeta a venit cu un mesaj emoționant prin care le-a mulțumit fanilor și mișcării #FreeBritney pentru rezistența lor care i-a schimbat viața.

Mișcarea #FreeBritney a debutat, acum doi ani,  după ce au început să circule informații că Britney Spears ar fi fost ținută într-un spital de psihiatrie împotriva voinței ei (pe care a confirmat-o în instanță în iunie anul acesta).

Artista a lansat acuzații grave la adresa familiei sale și a criticat-o pe Instagram.

Așadar, vedeta a postat o fotografie în care o fată înoată la alta pentru a o salva și a scris: „Această fotografie este totul pentru mine! Vreau să plâng. Își salvează sora divină”, cel mai probabil referindu-se la propria ei soră, care nu a putut să facă același lucru pentru ea.

Britney Spears dezvăluiri șocante: Îi mulțumește avocatului

Cântăreața a mai scris: „Dacă ai un prieten care locuiește într-o casă mică de câteva luni fără mașină, telefon, ușă, care trebuie să lucreze 10 ore pe zi, 7 zile pe săptămână și să doneze tone de sânge săptămânal… Recomand cu căldură să mergi acolo și să-l iei de acolo! Slavă Domnului că am găsit un avocat uimitor, Matthew Rosengart, care m-a ajutat să-mi schimb viața”.