O voleibalistă câștigă de 50 de ori mai mulți bani din platformele pentru adulți decât din sport: „Mă consider femeie de afaceri”

Publicat: 11 oct. 2022, 20:00, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
O voleibalistă câștigă de 50 de ori mai mulți bani din platformele pentru adulți decât din sport:

Keyla ”Key” Alves (22 de ani), jucătoare de volei la Osasco, un club din Sao Paulo, câștigă sume mense, dar nu din contractul de sportivă profesionistă.

Mă consider o sportivă, un model, un influencer și o femeie de afaceri. Câștig de 50 de ori mai mult din platformele digitale decât din volei. Fotografiile pe care le postez sunt din sesiuni cu fotografi profesioniști, nu există nuditate sau ceva de felul acesta.

Dacă cineva caută astfel de conținut, nu va găsi pe profilul meu. Lucrurile care nu au legătură cu terenul de joc au crescut foarte mult pentru mine, așa că am început să le acord mai multă atenție. Eu sunt sportivă, iar asta a ajutat la creșterea din social media”, a explicat Key Alves, citată de Marca.

Concret, sportiva a devenit cunoscută pe site-ul OnlyFans, iar pe Instagram este urmărită de peste cinci milioane de oameni, conform Daily Star.

Sunt în al treilea an la o echipă profesionistă de volei și mă consider un atlet profesionist, dar lucrurile în afara terenului au început să se dezvolte foarte mult pentru mine. Așa că am început să fiu mai atentă la asta. Fie că îmi place sau nu, astăzi este cel mai mare venit al meu. Câștig de vreo 50 de ori mai mult cu platformele digitale decât cu volei și mai mult pe OnlyFans, pentru că prețul lunar de 16 euro este fix”, a spus ea.

Sportiva a vorbit și despre conținutul pe care îl postează pe site-ul OnlyFans: „Fotografiile pe care le postez pe pagina mea OnlyFans sunt destinate în totalitate sesiunilor simple și profesionale. Fără nuditate sau ceva de genul acesta. Oricine caută asta pe profilul meu nu va găsi„.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de K E Y (@key.alvees)