Augmentarea buzelor – ideală pentru buze senzuale, cu efect natural!

Publicat: 11 oct. 2022, 15:53, de Publyo.ro, în Advertoriale , ? cititori
Augmentarea buzelor – ideală pentru buze senzuale, cu efect natural!

Frumusețea buzelor este dată de forma și de volumul acestora, fie din naștere, fie prin corectiile prin injecțiile cu acid hialuronic.

 

În ultimii, augmentarea buzelor a devenit extrem de populară în rândul publicului feminin, cu toate ne dorim buze senzuale, pe cât posibil cât mai naturale, fără acel aspect inestetic de “bot de rățușcă” sau “tobogan”. Despre mărirea buzelor cu păstrarea efectului natural, ne vorbește Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie şi dermatoestetică în cadrul clinicii Skinmed, unul dintre cei mai bine cotați medici specializați pe tehnicile de augmentare ale buzelor.

 

Ce înseamnă buze frumoase?

Când vorbim despre acid hialuronic, dar mai ales despre efectele miraculoase pe care acesta le are asupra întineririi feței, putem afirma fără rezerve că acesta a revoluționat estetica medicală! “Dacă ar trebui să definim frumusețea folosind un singur cuvânt, acela ar fi cu siguranță ‘echilibru’. Fie că sunt recomandate pentru mărirea buzelor, pentru netezirea ridurilor, corectarea cearcănelor sau restructurarea pomeţilor, injecţiile cu acid hialuronic sunt foarte populare în zilele noastre. La Skinmed Clinic, augmentarea buzelor este una dintre cele mai solicitate intervenții, atât din rațiuni pragmatice, cât și din rațiuni estetice. Firesc cumva, pentru că atunci când interacționăm cu o persoană, o analizăm de sus în jos, din cap până în picioare. Deci nu e de mirare că buzele au un impact major și un rol deosebit de important la nivel facial. Cererile majoritare astăzi sunt pentru mărirea buzelor cu păstrarea efectului natural, adică buze senzuale, dar cât se poate de naturale. Acest deziderat poate fi atins prin acidul hialuronic de calitate și prin tehnicile potrivite”, explică medicul de la Skinmed Clinic.

Prin urmare, pentru mărirea buzelor trebuie să luam în calcul două aspecte: tipul/calitatea acidului hialuronic (posibilele reacții adverse sunt corelate cu acest aspect) și tehnicile de injectare ale medicului. De ce medicul? Deoarece această procedură considerată simplă poate cauza reacții adverse grave dacă este executată de o persoană nespecializată.

Injectarea cu acid hialuronic sau mărirea buzelor cu acid hialuronic presupune rezolvarea multiplelor probleme pe care le poate avea o femeie la acest capitol, de la asimetria buzelor, augmentarea lor atunci când sunt prea subțiri până la umplerea spațiilor goale care afectează modul în care vorbim sau zâmbim.

 

Datorită acidului hialuronic premium de ultimă generație, pe care am ales să îl folosesc în clinica Skinmed, efectele acestei proceduri sunt spectaculoase și vizibile cca. 9 – 12 luni. Pentru fiecare tip de problemă există un anumit tip de acid hialuronic pe care îl folosim, dar și o tehnică anume. Personal, sunt devotată ideii de frumusețe că ‘echilibru’, ‘proporții’, ‘naturalețe’ și folosesc cele mai avansate soluții medicale că instrumente menite să ajute, să repare, nu să debalanseze. Pentru că obiectivul final este să fii cea mai bună versiune a ta, în pielea ta, nu cea mai reușită versiune a altcuiva.”, adaugă dr. Amalia Anghel.

 

Ce presupune augumentarea buzelor?

 

Primul pas este aplicarea unei creme anestezice cu efect puternic de amorțire a zonei asupra căreia urmează să se lucreze. Majoritatea pacientelor consideră procedura suportabilă din punct de vedere al durerii, mai ales că durează mai puțin de un sfert de oră.

Dr. Amalia Anghel: “De cele mai multe ori aleg injectarea cu acid hialuronic folosind canula, pentru că doresc să reduc riscul vânătăilor și al edemului asociat. Canula este un ac cu vârf bont, de aceea ea nu înțeapă și nu traumatizează vasele de sânge și terminațiile nervoase de la nivelul buzelor, ci le „ocolește”. Alegerea tehnicii de injectare (cu ac sau canula) se stabilește în urma unei consultații în cadrul căreia decid împreună cu pacienta care este cea mai bună variantă.”.

!!! Important este să apelăm întotdeauna la cadre medicale specializate şi să nu facem rabat de la calitatea substanțelor injectabile! “La Skinmed toate tratamentele sunt făcute cu substanțe de ultimă generație, de către medici cu o experiență largă în domeniu, în urma unei consultaţii de specialitate. Procedurile sunt atent stabilite pentru fiecare pacient, personalizate în funcţie de ceea ce i se potriveşte. Înaintea oricărui serviciu medical, opţiunile de tratament pot fi modificate în funcţie de buget. Tratamentele injectabile sunt sigure, complet personalizate şi au efect de lungă durată.”, conchide dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie și dermatoestetică la Skinmed Clinic.

 

Mai multe detalii pe: https://www.skin-med.ro/augmentarea-buzelor-ca-la-carte/

 

 

 

Autor
O singură platformă. Soluția completă pentru strategia ta de conținut online vezi toate articolele