Kanye West candidează la președinția SUA (VIDEO)

Publicat: 22 nov. 2022, 00:03, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Kanye West candidează la președinția SUA (VIDEO)

Kanye West candidează la președinția SUA. Cunoscutul rapper și-a anunțat intenția de a candida la președinția SUA în 2024, după tentativa sa anterioară eșuată, potrivit The Mirror.

Rapperul, cunoscut sub numele de Ye, și-a confirmat planurile într-o înregistrare video postată duminică pe Twitter. El a spus că a apelat la ajutorul comentatorului de extremă dreapta Milo Yiannopoulos pentru campania sa.
În clip, Kanye, în vârstă de 45 de ani, spune că fostul editor al Breitbart News s-a apucat deja să lucreze la planuri.

Kanye West candidează la președinția SUA. A stârnit imediat controverse

Acesta este Milo chiar aici, lucrând la campanie„, a spus Ye în videoclip, care a fost postat de contul de Twitter PatriotTakes. Unul dintre bărbații din clip a întrebat dacă este vorba despre un anunț oficial.
Cred că este„, a răspuns Milo înainte de a adăuga: „Mulțumesc, accept„.
Cel mai recent videoclip al lui Kanye vine după revenirea sa pe Twitter în weekend, care a stârnit imediat controverse.  Muzicianul a părut să testeze apele când a scris pe Twitter „Shalom„, o referire la incidentul rasist care i-a adus în primul rând interdicția de pe platforma de socializare.

Cine este Kanye West

Inițial, Kanye a fost dat afară de pe Twitter pe 9 octombrie pentru că a postat comentarii antisemite josnice, însă, de când miliardarul Elon Musk a preluat compania, lui Ye i-a fost restabilit contul.

Kanye este unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi din lume, însă tulburarea bipolară cu care a fost diagnosticat şi divorţul lui intens mediatizat i-au eclipsat în ultima vreme activitatea muzicală. A fost căsătorit cu vedeta americană de reality-show Kim Kardashian, iar divorțul de ea l-a dat peste cap. Conform mai multor companii mass-media americane, care au citat surse din anturajul fostului cuplu Kardashian-West, inițiala candidatură eșuată a rapperului la preşedinţia Statelor Unite ar fi fost unul dintre factorii care au determinat despărţirea celor două vedete.