Cine este femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume? Bustul său cântărește mai mult de 50 de kilograme

Publicat: 27 nov. 2022, 15:34, de Vlad Stefan Orjan, în ESENȚIAL , ? cititori
Cine este femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume? Bustul său cântărește mai mult de 50 de kilograme

Femeia cu cei mai mari sâni din lume este Annie Hawkins Turner. Mamă a doi copii, se simte mândră de bustul său care cântărește nu mai mult de 50 de kilograme. Deși i s-a recomandat să apeleze la medicul estetician pentru o micșorare, Annie nu vrea să audă de așa ceva și se mândrește cu asta.

Chiar dacă bustul ei cântărește mai mult de 50 de kilograme și o mai incomodează, uneori, Annie este foarte încântată de felul cum arată și nu vrea nicicând să apeleze la o micșorare, potrivit Daily Mail.

”Sunt una la un milion”, spune Annie Hawkins despre ea. Odată ce a ajuns să fie cunoscută în toată lumea, ea și-a angajat oameni care să o protejeze de eventuale pericole. Annie Hawkins mărturisește că a ajuns să fie urmărită la orice pas.

Annie Hawkins: ”De ce să repar această minunăție de bust?”

”Nimeni nu arată ca mine. Sunt întotdeauna copiată, însă niciodata duplicata. Mi-am luat câteva garzi de corp. Oamenii mă urmăresc. Nu m-am gândit niciodată să îmi fac o micșorare de sâni.”, a declarat Annie, într-un interviu.

Annie-Hawkins-holds-the-Largest-Natural-Breast-Record-2 - Stress Buster

Annie recunoaște că sânii săi sunt și o povară pentru umerii săi, la propriu. Dacă stă prea mult timp în picioare, începe să aibă dureri în zona umerilor, spune femeia.

”De ce să repar această minunăție de bust? E cam dificil cu el, dar îmi place. Când mă aplec, trebuie să fiu foarte atentă pentru că este posibil să mă rănesc. Dacă stau în picioare mai mult timp încep să mă doară umerii.„, a mai explicat femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume.