Beat și fără permis, un giurgiuvean a provocat un accident soldat cu șase victime

Publicat: 14 dec. 2022, 21:01, de Corina Matei, în SOCIAL , ? cititori
Beat și fără permis, un giurgiuvean a provocat un accident soldat cu șase victime
Accident Giurgiu

Un eveniment rutier grav a fost înregistrat marți seară, pe un drum național din județul Giurgiu. Pentru că accidentul s-a soldat cu șase victime (una dintre aceastea fiind o fetiță de doi ani), la fața locului au ajuns numeroase forțe de ordine. Surpriza a venit în urma cercetărilor Poliției.

Accidentul s-a produs marți seara, pe DN 5C, la ieșirea din localitatea Vedea, iar în eveniment au fost implicate două autoturisme.

Șase oameni au fost transportați la spitale din zonă – anunțau, marți seară, autoritățile din Giurgiu.

După cercetările la fața locului, miercuri, Poliția Giurgiu anunță că șoferul vinovat era băut și nici nu avea permis de conducere:

”În seara zilei de 13 decembrie, pe DN 5 C, în afara localităţii Găujani a avut loc un eveniment rutier, între două autoturisme. Un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Găujani, judeţul Giurgiu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus un alt bărbat, de 46 ani, din aceeaşi localitate.

În urma evenimentului rutier au fost înregistrate şase victime, o fetiţă în vârstă de doi ani, un bărbat şi patru femei, toţi fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 36 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar aparatul etilotest a înregistrat o valoare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.”