Fanii fotbalului suspină. Ivana Knoll, celebra suporteră croată, nu va mai bucura milioane de iubitori ai frumosului (foto)

Publicat: 14 dec. 2022, 23:13, de Florentin Lucaniuc, în Internațional , ? cititori
Fanii fotbalului suspină. Ivana Knoll, celebra suporteră croată, nu va mai bucura milioane de iubitori ai frumosului (foto)

Ivana Knoll, fana croată devenită celebră la Mondialul din Qatar, spune că nu a fost impresionată de naționala Argentinei în fața conaționalilor ei. Fosta Miss Croația a fost în tribune pe Lusail Stadium, dar spune că Argentina nu a impresionat-o, în ciuda victoriei categorice, 3-0. 

„Nu cred că Argentina este o echipă așa bună. Noi nu am prins o zi bună. A fost o zi proastă, atâta tot”, a spus Ivana Knoll, citată de Marca. 

La fiecare meci, dar și pe străzile din Doha, croata Ivana Knoll a atras atenția prin ținutele îndrăznețe pe care le-a purtat.  Ea a vorbit recent în emisiunea lui Piers Morgan despre cum s-a simțit în Qatar, având în vedere regulile stricte privind vestimentația.  

„Respect orice țară în care merg, mă interesez care sunt regulile. Localnicii mi-au spus că pot să mă îmbrac așa cum o fac în mod normal pentru că în timpul Cupei Mondiale fac o excepție și că ne lasă să îmbrăcăm cum vrem. 

De aceea am purtat aceste ținute. Nu am primit reacții negative. Qatarezii și arabii au venit să facă poze cu mine, chiar și femeile au venit să se pozeze cu mine, în ținuta pe care am purtat-o la ultimul meci. E minunat că acceptăm că suntem diferiți”, a spus Ivana Knoll în interviul acordat lui Piers Morgan.