Companii de top la târgul de cariere din domeniul ingineriei POLIJobs

Publicat: 20 nov. 2020, 11:39, de Cezar Amariei, în Cariere , ? cititori
Companii de top la târgul de cariere din domeniul ingineriei POLIJobs

Cea de-a treia ediţie a târgului de cariere din domeniul ingineriei, „POLIJobs”, anunță prezența a peste 30 de companii de top de profil tehnic. Evenimentul organizat de Universitatea Politehnică din Bucureşti va fi unul exclusiv online.

„Cel mai mare târg de cariere din domeniul îşi va deschide porţile, exclusiv online, pe platforma IT- MSTeams, miercuri, 25 noiembrie. La ediţia din acest an a POLIJobs, ce se va desfăşura în perioada 25 – 26 noiembrie, peste 30 de companii de top de profil tehnic vor veni în întâmpinarea studenţilor şi absolvenţilor Universităţii Politehnica din Bucureşti cu o largă paletă de oferte configurată în numeroase oportunităţi de carieră”, se arată într-un comunicat de presă transmis vineri de Universitatea Politehnică București.

Prin înscrierea la eveniment, atât studenţii cât și absolvenţii UPB au posibilitatea de a încărca CV-ul către companiile de interes şi de a interacţiona direct cu angajatorii, prin intermediul webinariilor şi a interviurilor virtuale.

Vor fi oferite programe de burse, stagii de practică, internshipuri, joburi part-time sau full-time, pentru poziţiile entry-level, middle-level sau specialişti.

Ediţiile anterioare ale POLIJobs s-au bucurat de prezenţa a 154 de companii de top, care au derulat 87 de conferinţe tematice pentru un număr de 14.521 de participanţi, dintre care 1.257 de studenţi/absolvenţi ai UPB au semnat angajamente de muncă.