Eugen Teodorovici: „Happy Valentine’s Day, la Ministerul de Finanțe”

Publicat: 14 feb. 2023, 14:30, de Florentin Lucaniuc, în POLITICĂ , ? cititori
Eugen Teodorovici: „Happy Valentine's Day, la Ministerul de Finanțe”

Fostul ministru de Finanțe Eugen Orlando Teodorovici ironizează, marți, Ministerul Finanțelor, afirmând că Breaking news-ul Zilei Îndrăgostiților este că hackerii au pus stăpânire pe pagina de Facebook a Ministerului.

El arată că nu hackerii vor să-i capteze atenția ministrului cu orice preț ci, cu siguranță, sunt cele trei admiratoare înfocate ale acestuia, care nu-i dau pace de când a fost numit ministru: INFLAȚIA, TAXA DE SOLIDARITATE și DATORIA PUBLICĂ.

”Breaking news-ul Zilei Îndrăgostiților. Hackerii au pus stăpânire pe pagina de Facebook a Ministerului de Finanțe (nici nu era foarte greu) schimbând poza de profil, în care apar două mașini (măcar sunt de lux).

Din “verificările” noastre, vă spun că nu hackerii vor să-i capteze atenția ministrului cu orice preț … ci, cu siguranță, sunt cele trei admiratoare înfocate ale acestuia, care nu-i dau pace de când a fost numit ministru:

INFLAȚIA, TAXA DE SOLIDARITATE și DATORIA PUBLICĂ. Din păcate (pentru noi) … nu cred să-l mai scape cineva din ghearele celor trei”, scrie Teodorovici.