CFR Cluj, învinsă de Lazio în turul play-off-ului pentru optimile Conference League

Publicat: 17 feb. 2023, 00:04, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
CFR Cluj, învinsă de Lazio în turul play-off-ului pentru optimile Conference League

CFR Cluj a fost învinsă de Lazio cu scorul de 1-0, joi seara, pe Stadio Olimpico din Roma, în prima manşă a play-off-ului pentru optimile de finală ale Conference League.

Gazdele au început tare, iar în minutul 8 Milinkovic Savic a șutat din câțiva metri, dar Scuffer a avut o paradă extraordinară. Din minutul 15, Lazio a evoluat în inferioritate numerică. Fundașul central Patric a văzut direct cartonașul roșu în urma unui fault comis asupra lui Krasniqi.

Gruparea italiană a deschis scorul înainte de pauză. În minutul 45+4, Ciro Immobile a fructificat o centrare a lui Felipe Anderson, marcând cu un șut din voleu.

CFR Cluj nu și-a creat ocazii de gol nici în repriza secundă. În minutul 60, Lazio a fost aproape să-și dubleze avantajul de pe tabelă. Felipe Anderson a trimis cu capul, dar nu a nimerit poarta. În urma victoriei obținute joi seară, italienii sunt favoriți la calificarea în optimile Conference League. Returul va avea loc săptămâna viitoare.

Au evoluat echipele:

Lazio: Maximiano – Lazzari, Patric, Casale, Hysaj (Marusic ’61) – Milinkovic-Savic, Marcos Antonio (Gila ’18), Vecino – Felipe Anderson (Cancellieri ’81), Immobile (Rodriguez ’61), Zaccagni. Antrenor: Maurizio Sarri

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Deac (Petrila ’46), Muhar (Hoban ’61), Boateng (Cvek ’46), Krasniqi – Yeboah (Janga ’82), Birligea (Malele ’61). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Zaccagni ’39, Milinkovic-Savic ’43, Hysaj ’49 / Boateng ’41, Yuri ‘45+3, Hoban ’79