Mircea Sandu a fost diagnosticat din nou cu cancer: „Lupt în continuare”

Publicat: 21 apr. 2023, 14:27, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Mircea Sandu a fost diagnosticat din nou cu cancer: „Lupt în continuare”

Mircea Sandu (70 de ani), fostul președinte al Federației Române de Fotbal, în perioada 1990-2014, se confruntă din nou cu probleme de sănătate.

Prima dată a învins această boală în 2009, când a avut cancer la ficat. Apoi, i s-a extirpat o tumoare la plămâni, în 2020, iar în 2022 a avut cancer la prostată. Acum, lui Mircea Sandu i-ar fi fost găsită o nouă tumoare.

„Sunt bine, mulțumesc! Am văzut și eu că a dat prin presă că aș avea a patra oară. Pai am fost diagnosticat doar de două ori, până acum. E a treia oară. Sunt acasă, în București, dar plec la Nisa, peste două zile. Trebuie să țin boala sub control. Haideți să vă spun ceva, dacă iei cancerul din pripă și te tratezi bine, de la început, apoi urmezi întocmai sfaturile oncologului, cancerul nu mai are putere să fie devastator. Eu sunt optimist, nu-mi fac griji. Sunt ca și până acum. Boala asta o învingi în primul rând psihic, nu trebuie s-o lași să te doboare. Eu merg frecvent la Nisa la controale. Nu am nicio teamă. Trebuie să ai capul limpede, ca să învingi boala asta. Îmi continui tratamentul cu rigurozitate, iau pastile, e totul OK. Eu sunt un luptător, vreau să lupt în continuare, pentru că iubesc viața”, a declarat fostul președinte al Federației Române de Fotbal, potrivit „Capital”.