Ministrul Boloș a votat pentru construcție și echipă

Publicat: 06 dec. 2020, 16:11, de Mădălina Bălăceanu, în ALEGERI , ? cititori
Ministrul Boloș a votat pentru construcție și echipă

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a declarat că a votat la alegerile parlamentare pentru construcție și pentru echipă, precum și pentru stabilitate politică.

„Am votat astăzi pentru #CONSTRUCŢIE şi pentru #ECHIPĂ. Gâlceava politică nu foloseşte oamenilor care au nevoie de canalizare, de infrastructură de transport şi de locuri de muncă din bani europeni.

România are ocazia astăzi să concretizeze două şanse a căror importanţă trebuie să o înţelegem foarte bine: 80 de miliarde de euro pentru investiţii care să ne schimbe în bine vieţile tuturor şi 4 ani de stabilitate politică pentru a pune în practică tot ce ne propunem acum.

 Este adevărat că în ultimul an de când a început #RevoluţiaFondurilorEuropene am făcut ce am promis şi am arătat că #SEPOATE. România este deja angajată pe drumul ireversibil al dezvoltării.

 Dar munca abia începe, pentru că avem la dispoziţie numai câţiva ani pentru a dezvolta România şi a lăsa generaţiilor viitoare un sistem de sănătate şi unul de educaţie complet reformate, o reţea de infrastructură modernă şi pentru a ne alinia obiectivelor verzi pe care Europa le încurajează pe bună dreptate.

 TU pentru ce votezi astăzi?„, a declarat Marcel Boloş, într-o postare pe Facebook.