Gabriela Firea: 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile atrase în București

Publicat: 22 mai 2024, 18:28, de Ziarul Puterea, în POLITICĂ , ? cititori
Gabriela Firea: 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile atrase în București
Inquam Photos

Gabriela Firea a anunțat că echipa social-democrată a reușit să atragă peste 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile pentru București. Totodată, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei a subliniat importanța colaborării cu colegii din Parlamentul European pentru a aduce și mai multe resurse financiare, menționând că aceste fonduri reprezintă o oportunitate esențială pentru dezvoltarea comunităților din întreaga Românie.

”Echipa social-democrată a adus 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile în București. În echipă, alături de colegii noștri din Parlamentul European, putem aduce și mai mult! Acești bani sunt o șansa pentru a face comunitățile, din toată România, mai prietenoase cu oamenii.
📍 Voi milita pentru atragerea de fonduri nerambursabile și după alegerile din 9 iunie, așa cum am făcut în mandatul anterior când primele vizite au fost la Bruxelles, la Parlamentul European.
🇪🇺 Relația dintre București, România și Uniunea Europeană este esențială și avem un profit enorm până acum, peste 1 miliard de euro în Capitală și aproape 70 miliarde de euro la nivel național.” se arată în postarea realizată de Gabriea Firea
* Partidul Social Democrat – Alianta PSD-PNL CMF 41240002