Skoda a oferit o primă imagine a generației a patra a Fabia

Publicat: 14 feb. 2021, 09:30, de Răzvan Zamfir, în Auto , ? cititori
Skoda a oferit o primă imagine a generației a patra a Fabia

Skoda a oferit o primă imagine a celei de-a patra generații FABIA. Într-o imagine de siluetă, linia acoperișului sugerează noile proporții ale mașinii mici, care se bazează pentru prima dată pe kitul de instrumente transversale modulare MQB-A0 al grupului Volkswagen. Premiera mondială a noului Skoda FABIA este stabilită pentru primăvara anului 2021.

Platforma MQB-A0 îmbunătățește spațiul interior și acceptă utilizarea sistemelor de asistență de ultimă generație și a caracteristicilor de conectivitate. .

Odată cu trecerea la setul de instrumente transversale modulare a grupului Volkswagen, Skoda FABIA este mai mare decât predecesorul său în toate dimensiunile. De exemplu, volumul de încărcare a crescut cu încă 50 de litri. Datorită unei structuri a caroseriei și mai rigide, MQB-A0 aduce, de asemenea, îmbunătățiri suplimentare în ceea ce privește siguranța pasivă, precum și opțiunea de a instala numeroase sisteme moderne de asistență, care anterior erau disponibile doar în clasele de vehicule superioare.

Skoda a optat pentru motoare pe benzină de ultimă generație pentru a patra generație FABIA. Toate motoarele provin din generația de motoare EVO, cu emisii reduse, a Volkswagen. Noua FABIA vine cu tracțiune față, cu cutie de viteze manuală sau DSG automat cu 7 trepte.