Viorica Dăncilă: Marcel Ciolacu a vândut PSD-ul de când a votat guvernul Orban

Publicat: 22 feb. 2021, 09:00, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
Viorica Dăncilă: Marcel Ciolacu a vândut PSD-ul de când a votat guvernul Orban
Dancila si Ciolacu (Inquam Photos / Lavinia Cioaca)

Cartea apărută recent sub semnătura Margăi Nițu, „Viorica Dăncilă. Partea ei de adevăr” prezintă o serie de dezvăluiri incredibile din interiorul PSD, dar afirmațiile fostului premier Viorica Dăncilă despre actualul lider PSD Marcel Ciolacu sunt incredibile și greu de digerat chiar și de către un simplu membru PSD.

„Ciolacu își va trăda partidul pentru a obține avantaje”

Fostul premier Viorica Dăncilă a afirmat în cartea mai sus menționată că „Sunt convinsă că Ciolacu va trăda, își va trăda partidul pentru a obține avantaje”.

Totodată, aceasta face o dezvăluire incredibilă.

„Părerea mea este că Marcel Ciolacu a vândut partidul de când a votat guvernul Orban și a jucat acel teatru. Măcar dacă o făcea inteligent! Toată lumea și-a dat seama de acest lucru. El și cu Stănescu au vândut partidul pentru a-și acoperi anumite lucruri.”

„Singura meserie a lui Ciolacu este certificatul de revoluționar”

De asemenea, fostul prim ministru Viorica Dăncilă precizează în carte și câteva aspecte mai puțin cunoscute despre studiile și joburile lui Marcel Ciolacu.

„Eu înțeleg că Marcel Ciolacu nu a avut o meserie. Nu vreau să fiu răutăcioasă. Dar el nu și-a profesat niciodată meseria. „Politician” nu este o meserie… Singura lui meserie este certificatul de revoluționar, pe lângă o facultate neacreditată. Și cred că trebuie să-și dea și doctoratul în „Modul în care îi poți săpa pe alții în propriul interes”.”

„Ciolacu e Liviu Dragnea II. Poate chiar mai rău”

În cartea recent apărută Viorica Dăncilă descrie modul cum a înțeles Ciolacu să conducă partidul.

„Modul de acțiune al lui Marcel Ciolacu este același cu modul de acțiune al lui Liviu Dragnea. Ciolacu e Liviu Dragnea II. Poate chiar mai rău. Și am să fac o similitudine. Liviu Dragnea a preluat partidul și apoi a dat la o parte oamenii vocali, a adus yesmeni, lingușitori și executanți. Marcel Ciolacu face la fel. Liviu Dragnea i-a îndepărtat pe toți cei care reprezentau un pericol pentru el. Și Marcel Ciolacu a făcut asta.”