AVBS Credit vrea să ajungă la 100 de francize în 2021

Publicat: 23 feb. 2021, 14:00, de Răzvan Zamfir, în ECONOMIE , ? cititori
AVBS Credit vrea să ajungă la 100 de francize în 2021

AVBS Credit, companie fondată în urmă cu aproape 14 ani de antreprenorul român Valentin Anghel, va investi, anul acesta, în reţeaua de parteneri şi vrea să ajungă la dublarea numărului de brokeri francizaţi, de la 50 în prezent la 100 de francize.

Piaţa de credite bancare din ultimii ani a crescut cu aproximativ 25%-30% anual, iar pe termen mediu, AVBS Credit şi-a propus să investească în reţeaua de parteneri şi vrea să ajungă la dublarea numărului de brokeri francizaţi, de la 50 în prezent la 100 de francize în 2021.

Ideea de a fonda o companie în domeniul brokerajului bancar a pornit de la identificarea unei nevoi din piaţă, de a schimba percepţia asupra creditării şi de a o transforma într-o activitate dinamică, eficientă, cu rezultate pe termen lung pentru români şi brokeri de credite. Mi-am propus să creez o cultură organizaţională în care oamenii din sistemul bancar pot regăsi un program de lucru flexibil, o nouă evoluţie profesională, prin încurajarea iniţiativei şi a spiritului întreprinzător”, a spus Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

AVBS Credit acordă gratuit franciza foștilor angajați din bănci, până pe 30 aprilie 2021.