Fanii se înșală în privința tatălui lui Britney Spears. Nu este „răufăcătorul” din poveste

Publicat: 28 feb. 2021, 09:30, de Laura Macovei, în LIFESTYLE , ? cititori
Fanii se înșală în privința tatălui lui Britney Spears. Nu este „răufăcătorul” din poveste

Avocata cântăreței, Vivian Thoreen, a declarat că oamenii care cred că tatăl cântăreţei Britney Spears nu ar trebui să aibă tutela asupra finanţelor ei „se înşală foarte mult”.

Jamie Spears, tatăl artistei, a fost desemnat tutore al fiicei lui în 2008, după ce ea a dat semne că ar avea probleme de sănătate mintală.

„Înţeleg că fiecare poveste trebuie să aibă un răufăcător, dar în acest caz oamenii s-au înşelat foarte mult”, a spus Thoreen. Ea a adăugat faptul că diverse persoane, fără a da nume, au exploatat-o şi i-au adus prejudicii cântăreţei şi că tatăl său a fost cel care a salvat- de la o situaţie care îi punea viaţa în pericol.

Thoreen a mai declarat că tatăl artistei, acum în vârstă de 39 de ani, a „colaborat” pentru că ea să îşi poată „trăi viaţa aşa cum vrea, ca o persoană normală”, deci sub nici o formă nu ar avea intenții rele asupra fiicei sale.

Avocata a spus, contrar celor afirmate anterior de avocatul lui Britney Spears, că cei doi au petrecut anul trecut mai multe zile împreună şi că ea nu şi-a exprimat vreodată dorinţa de a-l înlătura de la administrarea averii.

Toamna trecută, avocatul artistei de atunci, a spus că Britney Spears se teme de tatăl ei şi nu îşi va relua cariera atâta timp cât el deţine puterea asupra acesteia. El a readus în discuție recent dorinţa starului, adăugând că nu este un secret faptul că ea nu îşi mai doreşte ca tatăl său să fie co-tutore.

Zvonurile cum că artista ar ținută „prizonieră” de către tatăl său într-un centru de reabilitare psihică au pornit în urma postărilor ciudate ale artistei pe Instagram, acestea fiind interpretate ca potențiale „strigăte de ajutor”. Artista postează excesiv imagini cu trandafiri pe rețeaua de socializare, iar fanii au interpretat simbolul florii ca fiind un semn.