Cum s-a filmat bărbatul din Onești care a luat ostatici și apoi i-a omorât (VIDEO)

Publicat: 02 mart. 2021, 11:09, de Eliza Popa, în ACTUALITATE , ? cititori
Cum s-a filmat bărbatul din Onești care a luat ostatici și apoi i-a omorât (VIDEO)

Gheorghe Moroșan, în vârstă de 68 de ani, este bărbatul din Onești care -a ucis cu bestialitate pe doi muncitori care lucrau într-un apartament din localitate, pe care l-a pierdut în instanță. El a publicat cu ceva timp în urmă pe Facebook o înregistrare video în care anunța că se va răzbuna.

El i-a sechestrat pe cei doi muncitori luni seara, pe balconul apartamentului din județul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat.

Moroșan a sunat la 112 și i-a alertat pe polițiști, anunțând că a sechestrat doi muncitori în locuință, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje și un negociator. La scurt timp însă bărbatul a făcut gestul tragic și i-a înjunghiat pe cei doi. Unul dintre ei a decedat chiar în apartamentul din Onești, în timp ce colegul său a murit la spital.

Bărbatul a amenințat, în mai multe rânduri, că își va face singur dreptate cu arma, după ce a fost evacuat din apartament. El a postat mai multe filmulețe pe rețelele sociale în care și-a povestit toate problemele. 

În 2018, Gheorghe Moroșan a publicat pe Facebook o înregistrare video, în care anunță că se va răzbuna pentru pierderea apartamentului, dacă nu i se satisfac câteva doleanțe.

Soția sa fusese găsită vinovată de furt

Într-un filmuleț postat pe Facebook, Gheorghe Moroșan spune că este nemulțumit de răspunsurile halucinante primite de la autorități. 

Nemulțumirile bărbatului erau provocate de faptul că soția sa fusese găsită vinovată de un furt uriaș de la Combinatul Chimcomplex Borzești, care a dus la pierderea apartamentului cuplului. 

Familia mea a fost amenințată cu armă de foc! Dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă! Eu nu glumesc! Asta am vrut să vă spun! Dacă vreți, luați măsuri! Dacă nu, o să le luați mai târziu!”, spunea, la acel moment, Gheorghe Moroșan.

Filmulețul postat în 2018 este extrem de lung, iar bărbatul își povestește toate problemele aici, tot ce i s-a întâmplat pe parcursul a 20 de ani. 

Moroșan povestește că a depus plângeri, că nimeni nu l-a băgat în seamă, că soția sa ar fi fost acuzată pentru furtul a 8,3 miliarde de lei vechi, în bunuri, iar aceasta ar fi nevinovată, potrivit antena3.ro.