Redresarea Aeroporturi București a început: directorul și-a pus afiș cu el la intrarea în aeroport

Publicat: 07 apr. 2021, 10:29, de Cezar Amariei, în ESENȚIAL , ? cititori
Redresarea Aeroporturi București a început: directorul și-a pus afiș cu el la intrarea în aeroport

La două luni de la instalarea noului manager al Companiei Naționale Aeroporturi București, schimbarea este vizibilă: călătorii sunt întâmpinați pe aeroportul Otopeni de un banner cu Cosmin Cătălin Peșteșan, noul director susținut de USR.

Licențiat în drept la Universitatea Spiru Haret, Peșteșan a fost numit, la sfârșitul lunii ianuarie 2021, în funcția de conducerea a CN Aeroporturi București.

Fotografia cu afișul de mari dimensiuni de la intrarea în aeroport a fost postată, miercuri, de știripesurse.ro.

Cariera lui Peșteșan este una plină cu funcții în administrația de stat: de la inspector în Primăria Municipiului București (2006 – 2009) la angajat în Ministerul Mediului.

El a mai fost director general al CNAB între iulie-noiembrie 2016. A fost totodată director în cadrul Ministerului Transporturilor între noiembrie 2016 și ianuarie 2017.

„Aeroporturile Otopeni şi Băneasa au de astăzi la conducere profesionişti: un nou consiliu de administraţie şi un nou director general. Recent au apărut în spaţiul public o serie de fotografii care arătau starea deplorabilă a interiorului clădirii. I-am cerut noului director general Cosmin Peşteşan să se ocupe cu prioritate de aceste aspecte care ne fac de ruşine principala poartă de intrare aeriană în ţară”, a scris pe Facebook ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, la momentul numirii.

Noul director s-a conformat și și-a sacrificat imaginea pentru a acoperi „starea deplorabilă a interiorului clădirii aeroportului”.