Rareș Bogdan, avertisment pentru Vlad Voiculescu: Cine a intrat în conflict cu presa a pierdut

Publicat: 12 apr. 2021, 12:30, de Mădălina Bălăceanu, în News , ? cititori
Rareș Bogdan, avertisment pentru Vlad Voiculescu: Cine a intrat în conflict cu presa a pierdut

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, îi transmite ministrului Vlad Voiculescu că nimeni din conducerea țării nu a „câștigat” vreodată un război cu presa.

În calitate de fost jurnalist, Rareș Bogdan spune că ziariștii nu au ceva cu un politician, ci ei doar verifică subiectele fierbinți, cum ar fi cele legate de sănătate în aceste zile.

„În istoria celor 31 de ani de democrație originală din România cine a intrat în conflict cu presa a pierdut alegerile. Dacă cineva își închipuie că televiziunile au alt rol decât  să informeze popolația, se înșeală. Jurnaliștii au rolul să fie cureaua de transmisie între puterea guvernamentală, executivă, politică și cetățean.

Rareș Bogdan: Suntem oameni politici și trebuie să ne asumăm atacurile

Cred că această abordare că jurnaliștii sau televiziunile au ceva cu un politician ar trebui să fie uitată. Nu se întâmplă asta. Nu există ca cineva să aibă treabă cu ceva. Probabil pentru că e criză sanitară și e o situație nedorită toți ochii sau mai multe reflectoare sunt ațintite asupra Ministerului de Interne sau pe cel al Sănătății”, explică politicianul.

Prim-vicepreședintele PNL îi transmite ministrului Sănătății că nu toate atacurile sunt îndreptate împotriva sa.

„Suntem oameni politici și trebuie să ne asumăm și atacuri, dar trebuie să facem ce trebuie pentru țară”, a spus Rareș Bogdan, la o conferință de presă.