Un bărbat a încercat să răpească aceeași fetiță de două ori într-o săptămână

Publicat: 02 iun. 2021, 14:15, de Laura Macovei, în ACTUALITATE , ? cititori
Un bărbat a încercat să răpească aceeași fetiță de două ori într-o săptămână

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, a încercat să răpească o fetiţă de două ori într-o săptămână, după ce la prima tentativă, micuța a fost salvată de o femeie.

Bărbatul a încercat să o răpească pe fetiţa de 12 ani, pentru prima dată, în urmă cu o săptămână, atunci când a intrat în vorbă cu aceasta şi a rugat-o să îl însoţească la un magazin pentru a cumpăra o pâine. Pe drum, bărbatul s-a prefăcut că se simte rău şi s-a aşezat pe o bancă, acolo unde a încercat să o sărute şi să o atingă pe fetiţă.

Din fericire, o femeie care trecea prin zonă a observat gesturile bărbatului şi a salvat-o pe copilă.

Totuşi, nimeni nu a depus plângere împotriva bărbatului, astfel că, ieri, pe 1 iunie, chiar de Ziua Copilului, bărbatul s-a întors în centrul oraşului şi a găsit-o pe aceeaşi fetiţă.

Fetița l-a recunoscut imediat ca fiind bărbatul care a încercat să o acosteze în urmă cu o săptămână și l-a evitat, după care a apelat Jandarmeria și a solicitat sprijinul. Pe baza indicațiilor primite de la fetiță, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 64 ani, domiciliat în județul Mehedinți.

La fața locului a fost chemată și mama copilei, care a mulțumit jandarmilor pentru operativitatea cu care au răspunsul apelului fetiței ei.

Copila a declarat jandarmilor că același bărbat a încercat să o acosteze în data de 23 mai, sub pretextul că dorește să îl însoțească la un magazin să cumpere o pâine, însă, pe drum, bărbatul a spus că i s-a făcut rău și dorește să se așeze pe o bancă.

Bărbatul a fost condus de către jandarmi la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-o informare a Jandarmeriei Mehedinţi, potrivit Antena3.